MALZEMELER:
* 250 gr margarin (oda ısısında)
* 3 yemek kaşığı yoğurt
* 3 yemek kaşığı pudra şekeri
* 1 paket kabartma tozu
* Aldığı kadar un
İÇ MALZEME:
* 2 - 3 orta boy elma rendesi
* 1/2 bardak iri kıyılmış ceviz
* 1,5 tatlı kaşığı tarçın
* 1 çay bardağı kuru üzüm(size kalmış)
YAPILIŞI:
tüm malzemeyi karıştırıp kulak memesi kıvamında bir hamur yapıyorsunuz.Hamurdan küçük bir portakal kadar beze alıp merdane ile yuvarlak açıp bıçakla 4 e bölüyorsunuz.Her parçanın geniş kısmına elmalı harçtan 1 tatlı kaşığı kadar yerleştirip rulo yapar gibi sarın.(Tüm hamur bitene kadar bu işleme devam edin)Yağlanmış tepsiye dizip 175 derecede üzeri hafif pembeleşene kadar pişirin.
Elmalı harç için;Elmaları rendeleyip tüm malzemeyle karıştırıp 5 dk ocakta pişirin.