12.11.2008

İngiliz Pastası

MALZEMELER:
* 1 adet sade baton kek
* 1 adet kakaolu baton kek
* 1 paket kakaolu puding
* 3,5 su bardağı süt

YAPILIŞI:
Kekleri uzunlamasına dört eşit parçaya bölün. 1 su bardağı sütle ıslatın. Geniş bir tepsiye bir dilim sade, bir dilim kakaolu kek şeklinde boylamasına dizin. Pudingi 2,5 su bardağı sütle pişrin. Alt kattaki dilimlerin üzerine ince bir tabaka halinde pudingden sürün. Üzerine diğer dilimleri aynı şekilde dizin. Kalan pudingle keklerin üzerini tamamen kaplayın. Oda sıcaklığında soğumaya bırakın. Soğuyunca buzdolabına alaraka 1-2 saat de orada bekeletin. Servis yapacağınız zaman hindistan cevizi ya da fındık kırığıyla süsleyebilirsiniz.